Leuk dat je benieuwd bent naar ons! Wij zijn Hemels, een gezellig restaurant gevestigd in de luxe winkelstraat van Breda. Onze nummer één is de rundercarpaccio met eendenleverkrullen maar door de jaren heen zijn hier vele gerechten, smaken en combinaties bij gekomen. Wij streven iedere dag naar de beste kwaliteit voor onze kop koffie met huisgemaakte kokosmakroon, uitgebreide lunchgerechten en een smakelijke dinerkaart met bijpassende wijnen.

 

Onze keuken zorgt voor de meest creatieve smaakcombinaties en onze kaart is seizoensgebonden. Wij werken al jaren met onze vers leveranciers samen die dagelijks leveren en zorgen zo voor de beste kwaliteit. De bediening streeft ernaar om onze gasten compleet in de wolken te leggen, we zijn tenslotte Hemels. Dit zie je terug in de passie die zij hebben voor het vak en het advies dat gepaard gaat met de gerechten die de keuken serveert.

 

Wij geloven dat wanneer je genoeg aandacht en passie steekt in datgene wat jij leuk vindt, je er iets heel moois van kan maken. Voel je welkom bij ons!