Menu

Liefde voor eten..

 

Hemels serveert ieder seizoen een nieuwe kaart voor lunch en diner.

 

Wij serveren een internationale keuken met seizoensgebonden gerechten.
Onze gerechten zijn klassiek met een unieke Hemelse smaakbeleving.

Beste carpaccio

 

Carpaccio.. Bij het woord alleen al worden onze smaakpapillen geprikkeld. Wist je dat de Hemelse Carpaccio is uitgeroepen tot één van de beste van Nederland? 

 

Lees meer… 

Lunch

 

Tijdens de lunch kun je bourgondisch genieten van onze huisgemaakte krokketten, onze nummer 1 rundercarpaccio die wij het liefst met eendenleverkrullen serveren of onze Hemelse lunch die iedere dag een verrassing is.

Wil je iemand verrassen?

 

Bent u op zoek naar een origineel cadeau? Geef een Hemels Cadeaubon! En u geeft een heerlijke avond tegoed!

 

Lees meer… 

Diner

 

Met diner serveren wij Fine Dining;
mooi opgemaakte borden, verfijnde smaken en afgemaakt met een bijpassende wijn, bier of cocktail combinatie.

Hemelse modder

 

Onze Hemelse modder is gemaakt van Callebaut chocolade met een vleugje likeur 43…

 

Dat is Hemels genieten!

Dessert

 

Op onze dessertkaart staan alleen maar guilty pleasures.
Maar wij voelen ons helemaal niet schuldig, want ze zijn allemaal met liefde bereidt.

FOOD | MUSIC | DRINKS

 

Food, music & drinks is een jaarlijks terugkerend evenement van Hemels! Ook vindt je Paul Holman van Plaisir du Vin tijdens dit evenement. Hemels organiseert meer evenementen bekijk de agenda…

 

Lees meer… 

Wijnen

 

Al onze wijnen per fles worden ook per glas geserveerd.
Onze lokale wijnleverancier, Paul Holman van Plaisir du Vin bezorgt de beste wijnen en samen zorgen we voor de mooiste combinaties met onze gerechten.

Openingstijden keuken

 

Hemels is dagelijks vanaf 11.00 uur geopend.

 

Sluitingstijden keuken:

  • ma. 21.00 uur
  • di. & wo. 16.00 uur
  • do. t/m za. 21.00 uur
  • zo. 20.00 uur

Liefde voor
eten…

INSTAGRAM