Uit eten Breda


RESERVEREN

Verse producten

Gastvrijheid

Hemelse beleving

Wilt u lekker uit eten in Breda? Kom dan naar het centraal gelegen Hemels. Ons restaurant is gevestigd aan de rand van het centrum en biedt een heerlijke culinaire beleving. Ons personeel is gastvrij en professioneel. Alle gerechten worden bereid met kwalitatief goede en verse producten in onze open keuken. In de glazen vitrine in deze open keuken kunt u al onze verse producten bekijken.

Hemels: lekker uit eten in een sfeervol restaurant in Breda

Iedere dag bent u welkom om te komen genieten van onze verrukkelijke lunch- en dinergerechten. Al deze culinaire hoogstandjes worden bereid onder toezicht van onze vakkundige chef-kok Bart van Hest. Hij kan een lekker gerecht van onze lunchkaart of dinerkaart bestellen, maar u kunt ook kiezen voor het surprise menu van de chef-kok. U wordt dan verrast met een aantal heerlijke gerechten. Bij ons diner kunt u kiezen voor een wijnarrangement. Bij ieder gerecht krijgt u dan een bijpassende wijn. Dus wilt u uit eten in Breda? Kies dan voor Hemels.

Sfeervolle binnentuin

Als het beter weer wordt, kunt u ook plaatsnemen in onze sfeervolle binnentuin. Wij hebben daar een buitenbar en buitenkeuken. Daar serveren wij lekkere drankjes en worden heerlijke borrelhapjes en gerechten bereid. Uit eten in Breda kan dus ook in onze sfeervolle binnentuin. Reserveren kan via het reserveringsformulier of door te bellen naar 076 522 41 24.

U bent van harte welkom: